Illustratie van een zwarte vogel met gele en zwarte praatwolkjes die uit zijn snavel komen.

Ook wij vinden het leuk om berichtjes te krijgen, we staan klaar om al je vragen te beantwoorden!

Stuur ons een berichtje  of mail naar: contact@twiedeliedie.nl

  Veelgestelde vragen

  Wij vinden het belangrijk om de tijd nemen om tegen elkaar zeggen: “Hoi. Ik denk aan je. Maar écht.”

  Met toffe producten en stijlvolle designs maken wij jouw blije en troostende momenten weer oldskool bijzonder. Voor een glimlach die blijft. En als ‘ie weg is later nog een keer terugkomt. Zo’n glimlach waar je hart van opwarmt. Die dus.

  En daar moet je niet mee wachten. Daarom kozen we voor de merel in ons logo. De merel laat er geen gras over groeien en laat ‘s ochtends als een van de allereerste vogels van zich horen. Weer een nieuwe dag om mensen blij te gaan maken!

  De Wenskaars is één van onze producten. Het is een kaart en kaars in één. We maken 'm volledig zelf, van pure Nederlandse bijenwas.

  Het werkt net als een kaart. Je schrijft er iets op en verstuurt het in een envelop. Alleen kan de ontvanger deze kaart oprollen tot een kaarsje. Dat noemen wij nou nog eens een hartverwarmend berichtje!

  Je krijgt er een krijtje en een envelop bij. Je kunt ‘m natuurlijk ook zelf houden en een eigen wens in vuur en vlam zetten. Ontdek meer over de Wenskaars hier

  Een glimlach is grenzeloos. Verzenden naar het buitenland vinden wij alleen maar leuk! Neem even contact met ons op zodat we de verzendkosten kunnen uitrekenen voor je.

  Gewoon via iDeal of creditcard. Supermakkelijk en veilig.

  Nadat je hebt betaald ontvang je een bevestigingsmail van ons. Dan duurt het nog ongeveer twee werkdagen voordat je de bestelling in huis hebt via PostNL.

  We streven ernaar om je bestelling binnen ongeveer twee werkdagen te bezorgen. Het kan natuurlijk gebeuren dat er een kleine vertraging ontstaat.

  Zijn er al vier werkdagen verstreken? Neem dan even contact op, dan helpen we je gauw verder!

  Nadat je hebt betaald ontvang je een bevestigingsmail van ons. Je bestelling wordt dan vrijwel meteen verwerkt zodat je deze zo snel mogelijk in huis hebt.

  We kunnen het ons bijna niet voorstellen, maar ben je toch niet tevreden? Binnen 14 dagen kun je nog ruilen. Neem in dat geval even contact met ons op, dan gaan we dat voor je regelen!

  Tuurlijk! Onze designer kan speciaal voor jou een ontwerp maken en je helpen jouw idee vorm te geven. Bijvoorbeeld met een eigen tekst en logo voor al je collega's. We kunnen ook de verzending voor je regelen.

  Vul het contactformulier in op deze pagina of stuur ons een mailtje.

  Leuk dat je je inspiratie met ons wilt delen! We staan open voor alle ideeën die mensen samenbrengen. Stuur ons een berichtje via het contactformulier op deze pagina.